- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ana Preda este noul PR manager al Ogilvy Public Relations

04 Sep, 14:20 • Redactia DailyBusiness
Ana Preda este noul PR manager al Ogilvy Public Relations si urmeaza sa se ocupe de managementul reputatiei si de consultanta in comunicare pentru clientii agentiei, anunta reprezentantii Ogilvy.
Ana Preda este noul PR manager al Ogilvy Public Relations

Preda are o experienta de 13 ani in relatii publice, mass media si productie cinematografica. Dupa 8 ani in care a fost producator TV si a realizat jurnale de stiri si emisiuni de televiziune la Pro Tv, Antena1 si National TV, Ana Preda s-a indreptat catre productie cinematografica in cadrul studiourilor Media Pro Pictures.

Pana la venirea sa in echipa Ogilvy PR, timp de un an si jumatate, Ana Preda a lucrat ca freelancer – scenarist, producator TV si consultant de PR – pentru trusturi de presa, companii financiare, companii de servicii de lux, institutii culturale si organizatii non-guvernamentale.

Absolventa a Facultatii de Automatizari si Calculatoare si a unui curs BBC de jurnalistica TV in cadrul Academiei de Teatru si Film, Ana Preda este casatorita si are 2 baieti.

Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti este biroul din Romania al Ogilvy PR Worldwide, companie internationala din domeniul relatiilor publice, parte a grupului WPP.