MEDIA & MARKETING

Canalele FilmBox vor fi lansate in reteaua digitala ce apartine Digital Cable Systems

16 iulie 2014, ora 15:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
filmbox.jpg
SPI International, furnizorul canalelor FilmBox in Romania, va avea un nou parteneriat cu Digital Cable Systems incepand cu data de 15 iulie 2014.

Digital Cable Systems este un exponent semnificativ pe piata de media la nivel national si va include in reteaua sa digitala si pachetul FilmBox. Canalele lansate vor fi FilmBox, FilmBox Family, FilmBox Plus, FilmBox HD si FilmBox HD in SD.

Canalul FilmBox va face parte din grila AKTA Digital Start, iar canaleleFilmBox Family, FilmBox Plus, FilmBox HD si FilmBox HD in SD vor fi comercializate ca un pachet separat - pachetul AKTA FilmBox, care va fi disponibil gratuit in lunile iulie si august pentru toti clientii AKTA Digital.

FilmBox HD va fi disponibil, de asemenea, in SD, astfel incat toti clientii AKTA Digital ai Digital Cable Systems, inclusiv cei care nu poseda receptoare compatibile HD au posibilitatea de a viziona continutul pachetului FilmBox.Incepand cu luna septembrie, abonatii AKTA FilmBox vor beneficia gratuit de aplicatia FilmBox Live, disponibila pe orice device conectat la internet.

FilmBox este un brand de televiziune international, care cuprinde canale de televiziune cu plata. Anual ofera peste 300 de titluri in premiera.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 05:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter