MEDIA & MARKETING

CNA ar putea interzice spoturile publicitare pentru Calgon, Superbet si Aqua Carpatica

26 iunie 2013, ora 16:48 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
calgon.jpg
Consiliul National al Audiovizualului ar putea interzice in sedinta de joi difuzarea spoturilor publicitare pentru Calgon, Fundatia Mereu Aproape, Superbet si Aqua Carpatica.

Reclamatia privind spotul Calgon a fost inregistrata la CNA pe 23 aprilie iar Consiliul Roman pentru Publicitate (RAC) a emis un punct de vedere cu privire la acesta pe 29 aprilie.
DailyBusiness Video: Calgon

CNA a mai primit reclamatii si pentru spotul Fundatiei Mereu Aproape, in privinta caruia RAC a transmis un punct de vedere pe 21 iunie.

Tot la finele lui aprilie a mai fost reclamat la CNA si spotul publicitar pentru Superbet. In luna mai, CNA a inregistrat o reclamatie si pentru spotul Aqua Carpatica, in privinta caruia RAC s-a pronunat miercuri.

Membrii CNA vor decide in sedinta de joi daca aceste spoturi publicitare incalca sau ne prevederile Codului Audiovizualului.

Recent, CNA a decis sa interzica de la difuzare spotul publicitar pentru crema Ivyss, considerand ca respectivul clip incalca legislatia audiovizualului.In spot se spune ca aceasta crema contine "ingredientul antirid cel mai puternic folosit astazi in industria cosmetica: extractul din melc". De asemenea, in spot se mai spune ca persoanele care folosesc aceasta crema nu mai au nevoie sa foloseasca alte creme sau alte produse de infrumusetare a tenului.

Intr-un punct de vedere transmis CNA, Consiliul Roman pentru Publicitate (RAC) a spus ca spotul incalca mai multe articole din Codul de Practica in Publicitate elaborat de RAC, din cauza afirmatiei "ingredientul antirid cel mai puternic folosit astazi in industria cosmetica: extractul din melc". Astfel, Comitetul Etic al RAC a recomandat revizuirea spotului publicitar.

Citeste si:Spotul Dry Cooker, cu Adriana Bahmuteanu, interzis de CNA
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 23 Ianuarie 2022, 03:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter