- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Corneteanu, Adevarul: \”Cei de la Jurnalul National ne-au copiat\”

18 Mar, 15:37 • Redactia DailyBusiness
Razvan Corneteanu (foto), directorul general al Adevarul Holding, sustine ca Jurnalul National i-a copiat ideea lansarii unei colectii de carti vandute la pachet cu ziarul, relateaza NewsIn.
Corneteanu, Adevarul: \Cei de la Jurnalul National ne-au copiat\

„Cei de la Jurnalul National ne-au copiat. Colectia lor cuprinde tot 100 de carti cu aparitie saptamanala si au stabilit acelasi pret de vanzare, respectiv 11 lei. Chiar daca volumele noastre se vand foarte bine, am decis sa scadem cu trei lei, de joi, pretul pachetului ziar plus carte, pentru a da o lovitura concurentei”, a precizat directorul general Adevarul Holding, Razvan Corneteanu.

Replica Intact, editorul Jurnalul National, este ca trustul a avut o astfel de idee cu mult inaintea concurentei, inca de acum trei ani, mult inainte sa apara pe piata primele volume ale Adevarul Holding.

„Ideea de a scoate carte romaneasca imi apartine de acum trei ani de zile. Pare ca am copiat pe cineva, dar nu este asa. Eu sunt un tip original. Oricum, e loc si pentru unii, si pentru altii, pe piata”, a spus Marius Tuca, directorul Jurnalului National.