- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Discovery Channel va avea un nou logo de la 1 iulie

03 Jun, 12:15 • Redactia DailyBusiness
Discovery Networks Europa Centrala a anuntat ca de la 1 iulie Discovery Channel va avea un nou logo, ca urmare a re-brandingului efectuat la nivel international, si ca va relansa canalele Discovery Travel & Living si Discovery HD prin modificarea logo-ului si imbogatirea grilei de programe.
Discovery Channel va avea un nou logo de la 1 iulie

Noul logo pastreaza simbolul globului pamantesc, incastrat in litera „D” de la Discovery.

De rebranding s-a ocupat agentia View Point din Boston, proces care presupune si evolutia pozitionarii de brand de la „True to Life” la indemnul „Live Life Large”, au anuntat reprezentantii companiei.

Discovery Networks Europa Centrala a lansat un logo si pentru canalul sau de lifestyle, Discovery Travel & Living, inca de pe 28 mai, modificare venita odata cu imbogatirea grilei de programe.

De asemenea, Discovery HD va avea un nou logo si o noua grila de programe, adresate unei segment de public masculin.

Logo-ul corporatist va fi in egala masura modificat pentru a unitatea vizuala a companiei.

Discovery Networks Europa Centrala opereaza 8 brand-uri de canal in regiune: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Travel & Living, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD, ID Investigation Discovery si Discovery Historia.

Discovery Communications este compania numarul 1 in lume in productia de programe documentare, ajungand in casele a peste 1,5 miliarde de abonati, din peste 170 de tari.