MEDIA & MARKETING

Dupa "Fluturele" si "Mama si fiul", Cosmote se promoveaza prin "Spiridusul" (Video)

09 februarie 2012, ora 13:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
spot.jpg
Operatorul telecom Cosmote continua seria spoturilor publicitare din categoria "Timp sa ascultam", lansand o noua reclama, numita "Spiridusul".

Campania a fost realizata de Papaya Advertising, care colaboreaza cu Ogilvy Romania pentru campaniile de business si de abonamente ale Cosmote.

Noul spot face parte si completeaza conceptul reclamelor care au promovat pana acum compania, respectiv Flutureleö si "Mama si fiul".

Oamenii din spatele spotuluiDin echipa Cosmote care a coordonat realizarea noii campanii de promovare fac parte Dana Bursuc, senior marketing & communication manager, Valentin Stoenescu, head of postpaid & corporate marketing communication si Diana Grosu, junior brand manager.

Din echipa Papaya Advertising care a contribuit la aceasta campanie fac parte Robert Tiderle, creative director, andrada Sas, copywriter, Rares Dumitrel, art director si Ramona Sima, client service director.

Casa de productie care a realizat spotul este Family Film.

Noul spotul TV are rolul de a promova abonamentele de voce si date ale companiei, äevidentiind preocuparea copilului pentru a termina o conversatie, nu pentru ca ar putea consuma minute, ci pentru ca este nerabdatoare sa auda vocea tatalui sau, care ar putea suna din clipa in clipaö.

äCu acest nou spot, am decis sa continuam in spiritul conceptului 'Fluturele' si sa apelam la latura afectiva a fiecarui utilizator de telefonie mobila, aratand ca oricat de mult ar avea de vorbit, noi le putem oferi serviciul de care au nevoie. Cosmote adauga astfel o nota emotionala mesajului adresat tuturor consumatorilorö, a declarat Dana Bursuc, marketing communications senior manager in cadrul companiei.

DailyBusiness Video: Spot Cosmote "Spiridusul"


Pe aceeasi tema puteti citi si:
"Fluturele" Cosmote dispare de pe TV: Vezi ce spot i-a luat locul

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 01:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter