- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Grupul Publicis a achizitionat agentia franceza de PR La Vie est Belle

08 Feb, 13:37 • Redactia DailyBusiness
Grupul de comunicare Publicis, prezent si pe piata din Romania, a anuntat achizitia agentiei franceze de PR La Vie est Belle, cu sediul la Paris, fara sa faca publica suma de tranzactionare, scrie presa internationala.
Grupul Publicis a achizitionat agentia franceza de PR La Vie est Belle

La vie est Belle va fuziona cu o alta agentie parte a Publicis Franta, Paname, cele doua divizii formand astfel o noua entitate, Publicis Full Player.

La Vie est Belle a fost fondata de Eric Salomon, care va deveni presedintele Publicis Full Player, si de Mylene Berrebi, care va ocupa functia de director executiv in cadrul noii entitati.

Ambii vor fi subordonatii lui Philippe Lentschener, directorul executiv al diviziei franceze a Publicis.

La Vie est Belle a fost creata in 2001, numara 30 de angajati, si ofera servicii in publicitate, relatii publice, evenimente de marketing si comunicare online.

Publicis este prezent in Romania prin pachetul minoritar detinut in cadrul grupului Leo Burnett Romania, care are in portofoliu agentiile Leo Burnett&Target (agentie full-service), The Practice (agentie de relatii publice), 23 (shop de creatie), iLeo (servicii interactive) si Starcom (agentie de media).