MEDIA & MARKETING

Jurnalisti americani: Casa Alba se comporta ca Uniunea Sovietica

23 noiembrie 2013, ora 14:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
casaalba.jpg
Jurnalistii si fotoreporterii acreditati la Casa Alba provenind de la numeroase publicatii si trusturi de presa au protestat fata de restrictiile impuse in ceea ce priveste posibilitatea de a-l fotografia pe presedintele Barack Obama si au comparat administratia prezidentiala cu Uniunea Sovietica.

Potrivit Huffingtonpost.com, jurnalistii de la Associated Press, ABC News, Fox News Channel, The New York Times Co. si de la alte 34 companii de presa au protestat fata de acele masuri restrictive intr-o scrisoare expediata pe adresa Casei Albe, joi, in care au solicitat sa li se permita sa se apropie mai mult de presedintele Obama, in intervalul de timp in care acesta se achita de obligatiile sale oficiale si se intalneste cu membrii echipei prezidentiale in Biroul Oval si in afara acestuia.

Intr-o intalnire cu Jay Carney, secretarul Casei Albe, Doug Mills, fotograf la The New York Times, a comparat Casa Alba cu Agentia telegrafica de informatii a Uniunii Sovietice (TASS), fosta agentie de presa rusa insarcinata cu propaganda comunista in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Doug Mills si alti fotoreporteri au dorit sa afle motivele pentru care li s-a interzis sa asigure acoperirea mediatica a evenimentelor prezidentiale si motivele pentru care doar fotografiile realizate de echipa care se ocupa de imaginea presedintelui american sunt date publicitatii, transmite Mediafax.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 09:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter