- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

OgilvyInteractive isi mareste echipa cu 5 membri noi

21 May, 17:20 • Redactia DailyBusiness
OgilvyInteractive - parte a Ogilvy Group - isi consolideaza, incepand cu luna mai, competentele specifice pentru zona interactive, angajand 2 copywriteri, un art director si un account manager, au anuntat reprezentantii Ogilvy.
OgilvyInteractive isi mareste echipa cu 5 membri noi

Andreia Bunea si Stefan Parcalabescu sunt noii copywiteri ai agentiei, Ionut Juganaru a fost cooptat in echipa Ogilvy Interactive in functia de art director, Carmen Sterian – client service director, iar Cristina Dima este noul account manager al agentiei.

Ionut Juganaru este student al Universitatii de Arte Bucuresti, iar Andreia Bunea a absolvit Facultatea de Psihologie.

Stefan Parcalabescu si-a inceput cariera profesionala in publicitate in urma cu 4 ani. In ultimii 2 ani a contribuit la realizarea unor campanii de comunicare pentru brand-urile Ferrero, Pernod-Ricard si Pomello, in cadrul agentiei Greater.

Carmen Sterian are 15 ani de experienta in marketing si advertising in companii romanesti si multinationale, timp in care a dezvoltat proiecte de ATL, BTL, PR si new media pentru clienti precum Vodafone, Coca-Cola, Sprite, ING, L’Oreal, Maybelline, Kandia-Cadburry, Radio XXI, Berlin Chemie si Banc Post.

Cristina Dima, noul account manager al agentiei, va coordona implementarea proiectelor de online in cadrul OgilvyInteractive. Dima a absolvit in 2005 Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala si a urmat un master in Marketing strategic in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Si-a inceput cariera in publicitate la McCann Erickson, lucrand pe conturi precum Vodafone, ING, L’Oreal, Mastercard si a continuat apoi ca account executive in Mercury360 Communications, unde a implementat campanii integrate de promovare pentru Western Union, Raiffeisen Bank, Blue Air si Reinert.

Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial.

Ogilvy Group Romania ofera servicii de comunicare integrata precum si strategie si cumparare de media – prin agentiile sale specializate.

Portofoliul de clienti cuprinde companii globale pentru care grupul Ogilvy dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international, cat si local – BAT, Unilever, Kraft, Cosmote/Germanos, IBM, Petrom, Heineken Romania, Coca-Cola Adriatic & Balkans Business Unit, Friesland, Diageo si altele.