- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ponta: Taxa TVR ar trebui eliminata pentru abonatii companiilor de cablu

11 Jul, 00:30 • Redactia DailyBusiness
Taxa aferenta serviciului public de televiziune ar trebui eliminata pentru abonatii companiilor de cablu, iar TVR sa regleze plata eventual prin discutii cu reprezentantii acestor companii, afirma premierul Victor Ponta.
Ponta: Taxa TVR ar trebui eliminata pentru abonatii companiilor de cablu

„Cu taxa TV, eu in continuare sustin ca acea taxa ar trebui eliminata pentru cei care au cablu, pentru ca oricum platesti taxa de cablu, si eventual TVR poate sa ia de la cei de la cablu, daca este cazul”, a spus Ponta.

El a aratat ca telespectatorii TVR platesc practic doua taxe, daca sunt abonati si la o companie de cablu, noteaza [url=http://www.mediafax.ro/social/ponta-taxa-tvr-ar-trebui-eliminata-pentru-abonatii-companiilor-de-cablu-9842445]Mediafax[/url].

Consiliul de Administratie al TVR urmeaza [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/tvr-va-prezenta-un-plan-de-redresare-economica-pe-6-luni-prin-concedieri-si-plata-datoriilor-77969/]sa aprobe un program de redresare economica[/url], cu restructurari economice, de personal si plata datoriilor fiscale in 6 luni, iar rezultatele vor fi prezentate Parlamentului.

Societatea Romana de Televiziune (SRTv) a incheiat anul 2011 cu un deficit brut de 160,8 milioane de lei, potrivit raportului de activitate al SRTv.

Televiziunea a avut anul trecut venituri totale de 583,03 milioane de lei si cheltuieli totale de 743,84 milioane de lei. Totodata, cifra de afaceri neta a SRTv a fost, anul trecut, de 544,416 milioane de lei.