- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Pro TV da startul la „Vocea Romaniei”. Vezi cum se va desfasura emisiunea

26 Sep, 12:57 • Redactia DailyBusiness
Pro TV va incepe marti difuzarea emisiunii "Vocea Romaniei" , de la ora 20.15, in prezenta artistilor Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu.
Pro TV da startul la Vocea Romaniei. Vezi cum se va desfasura emisiunea

In prima faza, cea a „auditiilor pe nevazute”, fiecare dintre cei patru membri ai juriului trebuie sa isi formeze o echipa, iar alegerea se face exclusiv in functie de vocea lor.

Cei patru stau intorsi cu spatele la scena, iar atunci cand isi doresc pe cineva in echipa lor nu trebuie decat sa apese butonul „Eu te vreau”. Daca se intorc cel putin doi antrenori, mingea este in terenul concurentului, pentru ca el trebuie sa aleaga cu cine vrea sa mearga mai departe, se arata intr-un comunicat de presa, citat de Mediafax.

Competitia intervine astfel nu doar intre participanti, ci si intre antrenori, care trebuie sa-si foloseasca toate argumentele pentru a avea echipa dorita.

Dupa formarea echipelor, va urma etapa confruntarilor, unde fiecare antrenor va stabili duete intre oamenii din echipa lui.

Etapele finale, semifinalele si finala vor fi difuzate in direct, iar publicul va avea si el un cuvant de spus.

Castigatorul show-ului „Vocea Romaniei” va intra in posesia premiului in valoare de 100.000 de euro si va avea ocazia sa lanseze un album, produs de Universal.

La randul lor, finalistii clasati pe urmatoarele trei locuri vor fi si ei sustinuti in lansarea a cate unui single.