MEDIA & MARKETING

Radu Moraru vrea sa infiinteze Nasul TV pe bani publici. Vezi cat costa o actiune

06 ianuarie 2012, ora 12:05, autor(i): Andreea Stefan   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
radu moraru.jpg
Radu Moraru intentioneaza sa organizeze, saptamana viitoare, o subscriptie publica pentru a infiinta postul Nasul TV, valoarea unei actiuni fiind de 100 de euro.

“Foarte curand, eu si echipa 'Nasul' vom prezenta proiectul televiziunii si al subscriptiei publice (…). Vom folosi toate mijloacele comerciale pentru ca subscriptia sa fie un succes si sa avem asigurat un buget pe termen lung. Avem variante pentru toate scenariile”, sustine jurnalistul pe blogul sau.

In acest context, Moraru este de parere ca o televiziune sanatoasa, care sa nu depinda de bani guvernamentali sau “de cel care e ministru sau presedinte”, trebuie gandita ca o afacere rentabila.

Si asta pentru ca nu “s-a inventat banca ce subventioneaza televiziuni nerentabile”.“Sunt cateva amanunte pe care sunt obligat sa vi le impartasesc. Dincolo de entuziasm, civism, solidaritate, necesitatea unui reper in informarea cat de cat corecta, 'Nasul TV' inseamna o afacere! Daca afacerea nu va merge, toate sentimentele frumoase vor disparea intr-un fum, e drept, dintr-o cenusa promitatoare”, a mai scris Morar pe blogul sau.

La mijlocul lunii decembrie, Radu Moraru si echipa de la emisiunea "Nasul" au solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) licenta pentru a lansa propria televiziune.

Solicitarea a fost facuta prin societatea Fire Breaking News SRL, din Bucuresti, infiintata in 2 aprilie 2010, avand ca principal obiect de activitate "consultanta pentru afaceri si management".

Asociatii societatii Fire Breaking News SRL sunt Anda Blindu (50%) si Ioana - Lacramioara Reit (50%).Administratorii societatii sunt Anda Blindu si Adrian Buca, durata mandatului acestora fiind nelimitata.

Adrian Buca este producatorul emisiunii "Nasul", realizata de Radu Moraru initial la B1 TV si, din decembrie 2010, la 10 TV.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
10/01/2012 00:42
Bani publici se refera la cu totul altceva. Dupa voi si multi altii inclusiv Obae care cica a lucrat-nu a scris- la Capital, toate bancile sunt institutii publice pt ca au acces la bani publici. In cel mai bun caz banii sunt ai populatiei -daca nu va vine altfel pe varful degetelor. In fapt sunt ai depunatorilor. Iar insitutiile bancare sunt companii private. Traducerea motamo a sintagmei "public companies" este incorecta pt ca se refera la companiile listate pe bursa. De asemenea, FYI, n romaneste intelesul de bani publici este de bani bugetari (adicatalea de la buget -care la randul lui este format din contributiile contribuabilor - ca sa ma exprim in stilul vostru).
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 09:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter