- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Realitatea TV lanseaza vineri statia locala din Bistritia

11 Feb, 16:16 • andra.gheorghe
Trustul media Realitatea-Catavencu va lansa vineri, 13 februarie, statia locala de stiri Realitatea TV Bistrita, au declarat oficialii companiei.
Realitatea TV lanseaza vineri statia locala din Bistritia

Cel mai nou post TV de stiri lansat de trust numara peste 20 de jurnalisti si tehnicieni. Managerul statiei este economistul Andrada Balan, iar seful echipei editoriale este Cristiana Sabau, unul dintre corespondentii locali ai Realitatea.

Realitatea TV Bistrita va emite de luni pana vineri jurnale de stiri la orele 18,15 si 21,15 si un talkshow, de la 18,30. Postul va difuza inclusiv transmisiuni in direct, editii speciale, breaking-news si transmisii in direct in jurnalele nationale.

Lansarea Realitatea TV Bistrita face parte din planul de extindere la nivel local al retelei de televiziune, anuntat in 2008. Este cea de-a opta statie locala din reteaua nationala Realitatea TV.

Planul, tradus in lansarea a 30 de statii locale, dispune de un buget de 8 milioane euro.

Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea-Catavencu, care mai detine, printre altele, posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile Academia Catavencu, Cotidianul, Business Standard si Money Express.