- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ringier lanseaza un portal pentru tineri in Ungaria

20 May, 14:52 • Redactia DailyBusiness
Ringier Ungaria isi extinde portofoliul prin lansarea site-ului neon.hu, un portal de socializare interactiv pentru tineri, care va intari prezenta companiei pe acest segment in Ungaria, a anuntat compania.
Ringier lanseaza un portal pentru tineri in Ungaria

Noul website va fi updatat de mai multe ori pe zi cu stiri despre staruri, moda, jocuri, inovatii tehnologice si sfaturi. Noul portal va lucra in colaborare cu firmele care detin revistele de adolescenti Bravo, Bravo Girl si IM, din Ungaria.

Ringier opereaza in prezent in 10 tari din Europa si Asia, printre care si Romania, unde editeaza publicatii precum Libertatea, Evenimentul zilei, Capital sau Unica.

Grupul Ringier a inregistrat anul trecut, pe plan global, afaceri de 965,8 milioane euro, in crestere cu 5,3% fata de 2007.

Business-urile considerate de Ringier motoare de crestere ale veniturilor sunt filialele din Elvetia (590,3 milioane euro in 2008), Republica Ceha (114,2 milioane euro) si Slovacia (53,1 milioane euro raportate in 2008).

Ringier este o companie internationala cu aproximativ 8.000 de angajati in cele 10 tari in care este prezent. Grupul editeaza peste 20 de cotidiene si reviste si produce si comercializeaza circa 20 de programe de televiziune. Compania detine de asemenea actiuni si desfasoara activitati in cadrul a peste 80 de website-uri si platforme mobile. Grupul detine 11 tipografii.

Ringier este o afacere de familie, aflata la a cincea generatie.