- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

S-a schimbat liderul pe piata de radio din Bucuresti: Buzdugan si Morar au plecat la Radio Zu cu tot cu audienta

01 Jun, 13:35 • Redactia DailyBusiness
Radio Zu a devenit cel mai ascultat post de radio din Bucuresti, potrivit ultimelor masuratori ale Studiului de Audienta Radio (SAR) realizate in perioada ianuarie-aprilie, in timp ce fostul lider, Radio 21, a coborat pe locul 3, fiind depasit si de Radio Romania Actualitati, conform paginademedia.ro.
S-a schimbat liderul pe piata de radio din Bucuresti: Buzdugan si Morar au plecat la Radio Zu cu tot cu audienta

Radio ZU, lansat in toamna anului trecut cu realizatorii Radio 21 Daniel Buzdugan si Mihai Morar, este ascultat zilnic, in medie, de 262.000 de persoane din Capitala. Topul din toamna avea ca lider Radio 21, care in perioada ianuarie-aprilie a pierdut 60.000 de ascultatori, urmat de Radio Romania Actualitati si Kiss FM.

Si Kiss FM a pierdut tot 60.000 de ascultatori, potrivit ultimelor date ale SAR, si a cazut pe locul 4. Guerrila se afla de asemenea printre posturile de radio care au inregistrat o scadere a audientei, de la 42.000 medie zilnica in toamna, la 29.000 in intervalul ianuarie-aprilie.

La nivel urban national, lider este Romania Actualitati, urmat de Europa FM si fostul lider Kiss FM, iar Radio ZU ocupa pozitia a 4.