NEW MEDIA

Boom Online Advertising a intrat in procedura de insolventa

22 iulie 2009, ora 17:52, autor(i): Irina Crudu   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
562Boom2.jpg
Netbridge Investments, compania care opereaza agentia de publicitate online Boom Online Advertising, a intrat in procedura de insolventa in urma unei decizii luate de Tribunalul Bucuresti pe data de 14 iulie, potrivit informatiilor de pe site-ul tribunalului.
Impotriva Netbridge Investments a fost deschis un dosar pe data de 24 iunie 2009, de catre compania RealMedia Network, care detine cel mai mare portal de imobiliare din Romania, imobiliare.ro. Principalul actionar al RealMedia Network, cu 50%, este Broadhurst Investments, entitate care controleaza in acelasi timp si Netbridge Investments.

Orice companie care are de recuperat sume de bani de la agentia Boom se poate inscrie la masa credala pana la data de 14 septembrie, conform datelor afisate de tribunal.

Reprezentantii Boom nu au putut fi contactati, iar reprezentantii RealMedia Network nu au dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect.Administratorul judiciar care a preluat conducerea Netbridge Investments este compania BDO Conti Insolvency.

Netbridge Investments este o companie parte a grupului Netbridge, denumirea generica conferita investitiilor facute in online-ul romanesc a fondului privat New Century Holding (NCH)/ Broadhurst. Netbridge este un grup de companii cu peste 500 de angajati. Printre companiile care fac parte din grup se numara Active Soft, iMedia, Vodanet, Netbridge Investments, Netbridge Development, Acasa Media.

In luna aprilie a acestui an, agentia de publicitate online Boom si-a impartit portofoliul in doua companii distincte. Site-urile detinute de NCH, proprietarul Boom, au fost trecute pe o noua companie, Digital Ads, in portofoliul Boom ramanand doar site-urile externe.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Alin Amza a spus:
26/07/2009 15:48
Proprietarul Boom a facut o mare hotie. A impartit agentia in doua, si a lasat site-urile care nu ii apartin la agentia veche, Boom cum este cunoscuta. A vandut publicitatea, a incasat banii dar nu le-a mai platit proprietarilor, a intrat in procedura de solventa si gata. Probabil mai avea si alte datorii si a spus ca in felul asta scapa de toate grijile. Oricum, e zic ca e mare pacat de brand-ul pe care si-l facuse, Boom chiar insemna ceva pe piata romaneasca, acum cine sa mai aiba incredere il el?
 
Seni Dragos a spus:
01/08/2009 02:22
Sunt atins putin de aceasta problema si cu bani de incasat. Uite cum vad eu treaba. Asta este "jmenareala" pe fata. RealMediaNetwork da in judecata la misto Netbridge ele doua avand acelasi proprietar se duc la judecata si ramane de vazut cati bani s erecupereaza. Nu o sa se recupereze decat 20% isi dau tot la misto banii inapoi si restul adica toti ceilalti raman pagubiti.Daca si Boom a facut alba neagra din astea apoi sa ma ierte doamne doamne da lumea a devenit satanista de-a dreptu
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 18 Aprilie 2021, 05:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter