NEW MEDIA

Dragos Stanca vrea sa-si extinda afacerea in online-ul din Republica Moldova

02 martie 2012, ora 12:00, autor(i): Andreea Stefan 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ds.jpg
Regia de publicitate Q2M care vinde reclama pentru site-uri precum realitatea.net, cotidianul.ro, b1tv.ro sau netlog.com, intentioneaza sa se extinda pe piata online din Republica Moldova.

Dragos Stanca (foto), managing partner Q2M, co-owner Publyo, a declarat pentru DailyBusiness.ro ca exista discutii in acest sens, fara sa deaá mai multe detalii despre planurile regiei de publicitate online.

ôProbabil ca pana la finalul anului vom demara o operatiune si la Chisinauö, a precizat Stanca.

Afirmatiile vin in contextul in care piata publicitatii online din Republica Moldova a urcat in 2011 cu 73% fata de 2010.ôCand cresti de la foarte putin la putin, procentual poate parea ca ai crescut mult. In cifre reale, majorarea nu e atat de spectaculoasa, ci fireasca pentru o piata in dezvoltare. Sa nu uitam ca procentual, astfel de cifre au fost si in online-ul romanesc acum cativa aniö, a afirmat reprezentantul Q2M.

Pe de alta parte, Dragos Stanca este de parere ca desi piata publicitatii online este unaá ôinteresanta, de urmaritö, aceasta esteá inca relativ departe de un potential de business major.

ôIn schimb am intalnit in Moldova oameni foarte buni si talentati care au lansat produse foarte interesante. Dar piata e inca mica. Si Romania e inca mica, raportata la piete apropiate, de exemplu Ungaria sau Poloniaö, a adaugat Dragos Stanca.

Cifrele preliminare arata ca in 2011 regia a realizat o cifra de afaceri cuprinsa intreá 1,8 si 1,9 milioane de euro, reprezentand valoarea totala a campaniilor rulate prin reteaua Q2M.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Octombrie 2021, 23:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter