NEW MEDIA

Facebook apeleaza la copiii sub 13 ani pentru a-si creste veniturile

04 iunie 2012, ora 16:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
facebook.jpg
Reteaua de socializare lucreaza la dezvoltarea unui produs care sa-i permita sa acceseze un public pana acum interzis: copiii sub 13 ani. Prin aceasta miscare, Mark Zuckerberg spera sa-si ajute compania sa-si creasca veniturile, scrie publicatia Wall Street Journal.

Facebook lucreaza la dezvoltarea unui mecanism care face legatura intre contul copiiilor si cel al parintilor, pentru ca acestia din urma sa detina controlul asupra activitatii celor mici. Mai mult, parintii vor putea decide asupra prietenilor copiiilor, dar si asupra aplicatiilor pe care minorii le folosesc. Totodata, ei le vor putea permite sau nu celor mici sa joace anumite jocuri prezente pe reteaua de socializare.

Inginerii de la Facebook lucreaza de mai bine de un an la dezvoltarea unor metode de securitate si protectie, care sa legitimeze cu acuratete utilizatorii si sa verifice veridicitatea informatiilor, transmite Incont.ro.

Potrivit rapoartelor de consum ale companiei, 7,5 milioane de copii sub 13 ani detineau in 2011 un cont pe cea mai populara retea social media din lume, desi in mod normal accesul acestora este interzis. Dintre acestia, 5 milioane de utilizatori aveau mai putin de 10 ani.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 27 Septembrie 2021, 06:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter