- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Sorin Danilescu pleaca de la Intact Interactive: \”Nu exclud colaborari ulterioare\”

31 May, 13:42 • emanuel.ceciu
Sorin Danilescu, director de dezvoltare la divizia online a grupului Intact, a parasit luni aceasta pozitie, ca urmare a expirarii mandatului de sase luni. "Nu voi mai ramane ca angajat la Intact Interactive dar nu este exclus sa colaboram in viitor, am primit cateva propuneri in acest sens", spune Danilescu contactat de DailyBusiness.ro.
Sorin Danilescu pleaca de la Intact Interactive: \Nu exclud colaborari ulterioare\

Pozitia lui va fi acoperita de Robert Popescu, angajat si pana in prezent pe partea de dezvoltare, conform lui Danilescu. Popescu il va avea ca superior pe scara ierarhica pe Augustin Roman, director general al trustului, care a preluat aceasta functie de la Sorin Danilescu in decembrie 2009.

„O sa ma relaxez cateva zile si apoi voi evalua optiunile pe care le am. Nu pot spune mai multe acum despre planurile mele de viitor. Plecarea mea a fost de comun acord cu conducerea”, a mai spus Danilescu.

In septembrie 2009, dupa mai multe divergente, directorul executiv al Intact Interactive, Magda Zander si directorul de vanzari, Gabriel Boaca, au parasit divizia new media a grupului.