- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

TV online in direct: Costurile se tin sub control prin limitarea numarului de accesari simultane

11 Sep, 15:30 • Redactia DailyBusiness
Green Media Channel SA, companie care detine in prezent televiziunea online HappyFish.ro, va limita accesul pe noul post radio si TV online cu transmisiuni exclusiv in direct, ce urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii viitoare, la maximum 1.000 de accesari simultane.
TV online in direct: Costurile se tin sub control prin limitarea numarului de accesari simultane

„Costurile tehnice pentru o transmisie in direct pe online nu sunt fundamental mai mari fata de o emisiune inregistrata, decat daca ai foarte multe accesari simultane si atunci ai nevoie de mai multa banda”, a spus Florin Cojocariu, presedinte al consiliului de administratie Green Channel S.A.

„Ipotetic vorbind, daca in perioada imediat urmatoare lansarii televiziunii, care va fi denumita GreenChannel.ro, vom avea peste 1.000 de accesari simultane va trebui sa limitam accesul pentru a evita probleme tehnice”, a adaugat Cojocariu, care a mentionat ca in acest caz, limita de accesari va fi marita ulterior.

„Daca va fi nevoie, vom mari numarul maxim de accesari permis”, a mai spus el.

Cojocariu nu a dorit sa faca estimari vizavi de numarul de vizitatori asteptati sau bugetul noului post radio/tv

„Nu exista o experienta in acest domeniu. Acum lucram foarte mult la continut. In opinia mea principala investitie intr-o televiziune online cu transmisii in direct este cea in oameni, pentru ca nu poti face continut bun fara oameni buni, care trebuie platiti bine”, a spus Cojocariu.

In luna septembrie, postul Radio/TV va putea fi urmarit de un numar limitat de persoane, in versiune beta, urmand sa devina public in luna octombrie a anului.

Green Channel a lansat la sfarsitul lui 2007 televiziunea online HappyFish.ro.

Resurse suplimentare:
HappyFish.ro se extinde cu a doua televiziune online, exclusiv cu emisie in direct