- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Autovit a cumparat proiectul rezidential de lux Decebal Towers pentru 2,9 mil. euro

02 Mar, 17:57 • Redactia DailyBusiness
Compania Euro Market Services a vandut luna trecuta proiectul rezidential de lux din Capitala, Decebal Tower (foto), catre compania Autovit SA, detinatoarea targului auto din Capitala cu acelasi nume, pentru suma de 2,9 mil. euro, plus TVA, potrivit unui anunt publicat pe 1 martie in Monitorul Oficial.
Autovit a cumparat proiectul rezidential de lux Decebal Towers pentru 2,9 mil. euro

Decebal Tower este amplasat in sectorul 3 al Capitalei, in zona Piata Unirii.

„Adunarea Generala a Actionarilor ia act de rezultatul participarii la licitatia organizata pentru vanzarea imobilului „Decebal Tower” si aproba continuarea procedurilor de achizitie si de finantare a achizitiei imobiliare prin incheierea unui contract de imprumut de pana la 4 mil. euro inclusiv, prin preluarea prin novatie a contractului de imprumut cu ipoteca al vanzatoarei Euro Market Services incheiat cu aceasta cu GarantiBank International”, se precizeaza in Monitorul Oficial.

Pretul de achizitie ansamblului este de 2,9 mil. euro, plus TVA, cu conditia achitarii sumei de 300.000 euro in transe egale pe o perioada de 3 ani.

Reprezentantii Autovit SA, contactati de DailyBusiness.ro, nu au dorit sa faca niciun comentariu.

Proiectul Decebal Tower este construit pe un teren de 1.629 mp si are o suprafata totala construita de circa 9.664 mp, inclusiv parcarile subterane. Proiectul are zece etaje, cu 20 de apartamente de lux.