- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cu ce discount-uri incearca dezvoltatorii imobiliari sa mai atraga clientii

16 Mar, 13:51 • Redactia DailyBusiness
In cadrul targului imobiliar Timon, unii dezvoltatorii imobiliari vor oferi, in fiecare zi, o proprietate la un pret mai mic decat cel promotional prezentat pe perioada targului, au anuntat, marti, reprezentantii targului.
Cu ce discount-uri incearca dezvoltatorii imobiliari sa mai atraga clientii

„Din experienta editiilor anterioare am remarcat ca vizitatorii asteapta discounturi la discounturi in cadrul targului. In fiecare zi, expozantii vor oferi o proprietate la un pret mai mic chiar si decat cel promotional prezentat pe perioada targului”, a declarat Vlad Vlasceanu, director Timon.

Una dintre locuintele ofertate este o garsoniera in proiectul Armonia din Titan, pe care Be Igloo o ofera unui vizitator al targului cu 59.000 euro, in timp ce pretul de la stand este de 60.900 euro.

Totodata, Centauri Grup Construct ofera o casa la cheie de 135 metri patrati plus 240 mp curte, la pretul de 89.000 euro fata de 100.000 euro, pretul dezvoltatorului la stand, in timp ce Brincusi Residence si Amfiteatru Residence vor oferi 3000 euro discount pentru doua apartamente de doua camere situate la etajul 1, ajungand la suma de 55.000 de euro, respectiv 57.000 euro.

„Fiecare dintre aceste oportunitati este valabila doar pentru expozantii Timon si doar 7 zile de la inceperea targului, majoritatea dezvoltatorilor conditionand-o de plata cash”, au spus reprezentantii targului.

De asemenea, de joi pana duminica, in fiecare zi, vor exista programe speciale destinate unor anumite categorii sociale si clase de potentiali cumparatori prin care cei vizati sa poata achizitiona locuinte cu preturi mai mici decat cele ofertate si discountate de catre dezvoltatori la propriile standuri.

Timon Targul Imobiliar National se va desfasura in perioda 18-21 martie, in Piata Constitutiei din Bucuresti si va reuni 60 de dezvoltatori.