REAL ESTATE

Un olandez a cumparat 10 hectare de teren langa DN1 pentru extinderea unui parc industrial

18 august 2011, ora 00:01, autor(i): Cristina Mihai 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
DSC00456.jpg
Compania Dibo, administrata de olandezul Dirk Bogerd, intentioneaza sa extinda parcul industrial din apropiere de DN 1 pe care il opereaza, si in acest sens a finalizat recent achizitia a 10 hectare de teren.
Compania a inceput sa cumpere terenul necesar extinderii parcului, care cuprinde deja 16 hale finalizate, inca din 2005. Procesul de achizitie si lipire a parcelelor de teren a fost anevoios ca urmare numarului mare de proprietari.

Tranzactia pentru intreaga suprafata a fost incheiata saptamana trecuta, iar Dibo intentioneaza sa dubleze suprafata parcului industrial deja finalizat.

Oficialii companiei au inceput deja sa discute cu doi clienti pentru spatii in viitoarea extindere, insa debutul constructiei depinde de felul in care va evolua cererea de astfel de spatii. In prima parte a parcului industrial, cea deja finalizata, sunt inchiriate suprafete pentru 21 de clienti.Totusi, criza si-a spus cuvantul asupra cererii, mai ales ca mare parte a chiriasilor companiei erau firme internationale care intrau pe piata locala.

Tot in acest an, si belgienii de la Alinso au cumparat alte 30 de hectare de teren pentru Ploiesti West Park, ducand astfel suprafata totala a parcului logistic la 250 de hectare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 15:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter