TURISM

Orasele in care turistii platesc cel mai mult pe cazare

10 ianuarie 2012, ora 14:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mariott_hotel_new_york.jpg
Serviciile hoteliere din New York si Moscova sunt cele mai scumpe, potrivit barometrului actual al preturilor hoteliere prezentat pe site-ul hotel.info.

In multe metropole europene preturile camerelor au dovedit in continuare o tendinta ascendenta. Cu toate acestea, in unele orase oaspetii hotelurilor au putut profita de reducerile de preturi.

Serviciile hoteliere din New York si Moscova sunt cele mai scumpe. Prin comparatie, Bucurestiul este mai ieftin.
Moscova, care este de departe metropola europeana cu cel mai mare numar de locuitori, este totodata, cu o crestere a preturilor de 9,67 % (media pe noapte 183,78 euro), cea mai scumpa destinatie hoteliera din toate capitalele europene.

Si in Oslo turistii au fost nevoiti sa caute mult mai adanc in buzunare. Aici hotelierii au cerut, in medie, cu 7,25 % mai mult decat in aceeasi luna a anului anterior, ajungand la o medie de pret pe noapte de 170, 89 euro.In top 20 raman constante, cu 144,10 euro si 136,60 euro, doar preturile camerelor din Stockholm si Kiev.

Comparativ cu acestea, Bucurestiul s-a dovedit un chilipir. Oaspetii hotelurilor au fost nevoiti sa puna pe tejghea doar 81,91 euro.

In cadrul analizei preturilor pe plan international, "Big Apple" New York s-a dovedit in continuare a fi o locatie foarte scumpa. In noiembrie preturile camerelor au crescut comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut cu 8,88 %, la 208,96 euro.

Si in multe alte metropole preturile pentru cazare au crescut cu un procent moderat pana la semnificativ.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 23 Mai 2019, 00:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter