- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Service de 800.000 de euro pentru MAN la Oradea

02 Feb, 14:23 • Redactia DailyBusiness
Societatea de transport intern si international de persoane GIG Impex a investit 800.000 de euro in deschiderea unui sediu de service pentru produsele marcii MAN in Oradea.
Service de 800.000 de euro pentru MAN la Oradea

Oficialii Automobile Bavaria, dealerul autorizat al MAN si Neoplan in Romania au anuntat deschiderea oficiala a noului service.

Din anul 2000, compania GIG Impex a ales MAN ca marca unica pentru parcul de autovehicule al firmei. Odata cu dezvoltarea firmei, societatea si-a largit domeniul de activitate, deschizand in 2005 un centru service si verificari tehnice pentru autocamioane si autocare, acest sediu fiind acum transformat in MAN Service Oradea.

„Alegerea Oradei nu este intamplatoare, orasul fiind un punct strategic pentru societatea germana MAN, datorita situarii geografice si gradului ridicat de interes din partea companiilor multinationale”, a spus Dieter Grube, director general MAN Romania.

Noul MAN Service Oradea efectueaza o gama larga de reparatii pentru autocamioane si autocare, care includ motoarele si echipamentele electronice de gestiune ale acestora, cutii de viteza, ambreiaje si sasiu, sisteme de directie, suspensii si instalatii electrice, sisteme de franare, de clima sau incalzire. De asemenea in service se pot monta si verifica radiocasetofoane, trape, sisteme GPS, tahografe si limitatoare de viteza, echipamente Fill & Go.

Automobile Bavaria comercializeaza un portofoliu complet de vehicule comerciale de la autosasiuri, basculante, betoniere pina la autobuze si autocare marca MAN si Neoplan.

Reteaua de distributie MAN din Romania cuprinde orasele: Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Oradea, Iasi , Timisoara si Piatra Neamt.

Divizia de autovehicule comerciale a MAN este cea mai mare a grupului. In anul fiscal 2005 compania MAN a inregistrat, la nivel global, o cifra de afaceri de 7,4 miliarde de euro si a vandut 68.200 de autocamioane si 6.000 de autobuze, autocare si autosasiuri. Profitul operational a crescut cu 46% de la 147 milioane de euro in 2004 la o valoare record de 469 milioane de euro in 2005.