- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Bogdana Butnar, noul managing director si head of strategy al MRM Partners

03 Sep, 15:18 • Redactia DailyBusiness
Bogdana Butnar (foto) paraseste functia de senior strategic planner din cadrul agentiei de publicitate McCann Erickson, pentru a prelua pozitia de managing director si head of strategy al MRM Partners Romania, informeaza oficialii agentiei.
Bogdana Butnar, noul managing director si head of strategy al MRM Partners

„Reorganizarea a fost demarata de aproape o jumatate de an, iar eu sunt aici pentru a construi pe ceea ce s-a inceput atunci”, a declarat Butnar referitor la planurile de viitor ale MRM.

„Vom dezvolta partea de search engine marketing si vom incerca sa adaugam o parte puternica de content si gaming. In plus, o sa ne dezvoltam mai mult pe partea de web design si web communication, pentru a face fata cerintelor clientilor actuali si viitori”, a mai spus noul managing director al MRM.

Butnar este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine Bucuresti si a London Metropolitan University. Aceasta s-a alaturat McCann Erickson la inceputul lui 2007, lucrand pe conturi precum Vodafone, Kandia-Excelent / Cadbury Schweppes, Coca-Cola, Bergenbier, MediaGalaxy, Heineken sau BRD.

MRM Partners, compania de comunicare digitala din cadrul McCann Worldgroup, este axata pe generarea de strategii de promovare in mediul online, management de brand online, digital design si digital marketing si face parte din McCann Worldgroup.

Printre clientii agentiei se numara Heineken Romania (brandul Golden Brau), Microsoft, Radio 21, si Kandia-Excelent / Cadbury Schweppes.