- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Capgemini face 250 de angajari la Iasi pentru un nou centru de outsourcing

11 Jun, 18:37 • Redactia DailyBusiness
Capgemini, companie internationala de outsourcing IT, se extinde in Europa de Est prin deschiderea unui nou centru in Iasi, intentionand sa angajeze, in transe, pana la 250 de persoane, in special din zona tinerilor absolventi si a entry-level, a declarat pentru DailyBusiness.ro Frank Wagenbauer, CEO Capgemini Romania.
Capgemini face 250 de angajari la Iasi pentru un nou centru de outsourcing

Noul centru tehnologic din Iasi va oferi „first line IT help desk support”, inclusiv servicii de gestionare a proceselor si asistenta tehnica.

„Deschiderea unui nou centru de outsourcing in Romania evidentiaza cererea permanenta existenta pentru aceste servicii, in ciuda climatului economic actual”, a spus Richard Dicketts, Global Head of Infrastructure Management, Capgemini.

Capgemini este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de consultanta, tehnologie si servicii de externalizare. Prezenta in peste 30 de tari, Capgemini a raportat in 2008 venituri globale de 8,7 miliarde euro si are peste 92.000 de angajati pe plan mondial.

Cititi maine pe DailyBusiness.ro un articol mai amplu despre planurile Capgemini in Romania si piata locala de outsourcing IT.