- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Oltchim a creat 4 posturi noi de director

02 Oct, 18:17 • Redactia DailyBusiness
Consiliului de Administratie al Oltchim, intrunit pe 24 septembrie, a aprobat modificari ale organigramei societatii, infiintand 2 posturi de director general adjunct, un post de director vanzari si unul de director aprovizionare, ultimele 2 in subordinea directorului comercial.
Oltchim a creat 4 posturi noi de director

In functia de director general adjunct cu probleme financiare a fost numit Alexandru Bucsa, a anuntat vineri compania.

Acesta, in varsta de 42 ani, este de profesie economist, detine diploma de EMBA obtinuta in cadrul KPMG, Universitatea din Bristol, Anglia si Koln, Germania. Anterior, a lucrat 10 ani in cadrul grupului Rompetrol (atragerea de resurse financiare, resurse umane, fuziuni, achizitii, membru CA al Rompetrol Group NV, apoi presedinte al CA Rompetrol).

Pe pozitia de director general adjunct cu probleme de productie si investitii a fost numit Nicolae Radu Olaru. Are varsta de 38 ani, este de profesie inginer chimist, este doctorand in stiinta polimerilor, cu o vechime in cadrul societatii de 14 ani.

Olaru a lucrat ca inginer chimist in cadrul serviciului de cercetare si in sectia PVC. A urcat in ierarhie ocupand pe rand urmatoarele pozitii: director productie in cadrul societatii mixte Oltchim-Petzetakis, director tehnic in cadrul directiei dezvoltare, director directie productie, iar pana in prezent a ocupat functia de director general adjunct, cu atributii de director directie tehnica.

Florescu Ionica, de 57 ani, detine functia de director vanzari. Are o vechime in cadrul societatii de 34 de ani, ocupand urmatoarele functii: sef birou import-export, adjunct sef serviciu Import-Export in cadrul societatii mixte Oltchim Gmbh, cu sediul in Germania, director directia marketing, iar pana in prezent a ocupat postul de director adjunct marketing.

Functia de director aprovizionare este detinuta de Diaconu Ion Cosmin, in varsta de 38 ani, fiind de profesie economist. Are o vechime de 8 ani in cadrul societatii si a ocupat pe rand urmatoarele pozitii: sef serviciul comercial in cadrul diviziei agroalimentare a Oltchim, adjunct sef serviciu aprovizionare materii prime, iar pana in prezent a ocupat pozitia de sef serviciu aprovizionare materii prime.