- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

OMV Petrom va disponibiliza 3.000 de angajati

28 Jan, 11:42 • Redactia DailyBusiness
OMV Petrom a anuntat Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova (AJOFM) ca disponibilizeaza 3.000 de angajati la nivel national, informeaza NewsIn.
OMV Petrom va disponibiliza 3.000 de angajati

„Nu mai putin de 3.000 de angajati la nivel national urmeaza sa fie disponibilizati de la Petrom. Compania a trimis in prealabil instiintarea, urmand ca zilele acestea sa primim si notificarea privind numarul exact al salariatilor ce vor fi disponibilizati de la reprezentantele din Prahova”, a declarat Dragos Parvan, purtatorul de cuvant al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Prahova.

De asemenea, alte 23 de firme au notificat AJOFM ca vor face disponibilizari in urmatoarele doua luni, 3.165 de salariati urmand sa devina someri, conform lui Parvan

„Daca in urma cu zece zile contabilizam 2.140 de prahoveni care urmau sa devina someri pana in luna martie, acum avem exact 3.165 de someri. Numai in ultima saptamana alte sapte firme au facut astfel de notificari”, a adaugat Dragos Parvan.

Potrivit acestuia, pe lista reactualizata se regasesc Consint Campina, cu 420 de disponibilizati, Aplast Ceptura cu 131 de someri, Smart SRL – 420, Sudarc SA cu 83 de angajati si FortisMob cu 137 de disponibilizati, Leonardo cu 5 disponibilizari si Timken cu 175.