- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Oracle Romania ar putea angaja 500 de persoane pana in iunie

23 Jan, 17:17 • Redactia DailyBusiness
Oracle Romania, filiala companiei internationale de IT, va definitiva, pana in luna iunie, campania de angajare a 500 de persoane pentru Centrul de Servicii si Dezvoltare (CSD).
Oracle Romania ar putea angaja 500 de persoane pana in iunie

„Necesarul de angajati pentru Centrul de Servicii si Dezvoltare (CSD) este de circa 1.000 de persoane, din care o prima transa de 500 este in curs de finalizare. Compania nu cauta numai IT-isti, ci si persoane cu pregatire non-tehnica, de exemplu lingvisti”, a declarat Paula Neagu, directorul de relatii publice al Oracle Romania.

Compania a deschis in 2004 o divizie numita Centrul de Servicii si Dezvoltare (CSD), care furnizeaza pentru clientii din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), servicii integrate cum ar fi suport tehnic, cercetare si dezvoltare de produse, servicii financiare.

Din 2005, Oracle Corp. a facut peste 50.000 de angajari la nivel global.

Oracle a realizat in anul fiscal incheiat la 31 mai 2007, in regiunea EMEA, din care face parte si Romania, venituri de 6 miliarde de dolari.

Oracle Corp., fondata in 1977, este a doua agentie de software din lume si are sedii in peste 145 de tari. Compania functioneaza in Romania de 14 ani.