- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Posta Romana ingheata angajarile in 2009

18 Jun, 18:06 • Redactia DailyBusiness
Strategia de restructurare a companiei Posta Romana prevede externalizarea serviciilor financiare nebancare, organizarea pe centre de profit a activitatilor conexe si inghetarea numarului de angajati in acest an, estimandu-se ca profitul brut al companiei va creste, pana in 2014, la 300 mil. lei (70 mil. euro), relateaza Mediafax.
Posta Romana ingheata angajarile in 2009

Realizarea unui joint-venture cu o firma de asigurare, incheierea de conventii cu administratiile locale pentru incasarea taxelor si impozitelor, extinderea codurilor postale detaliate pentru trecerea la sortarea automata a trimiterilor postale, revizuirea instructiunilor de lucru si a timpilor de normare a personalului postal, introducerea obiectivelor de performanta la nivelul unitatilor de baza si a angajatilor, inlocuirea parcului auto sunt alte masuri de eficientizare a activitatii companiei indicate intr-un document guvernamental privind restructurarea Postei Romane.

Printre activitatile conexe care vor fi organizate pe centre de profit sunt transportul si fabrica de timbre.

Posta Romana, cu peste 35.500 angajati, este cel mai mare operator de profil si dispune de o retea teritoriala de 7.100 de oficii postale, grupate in 10 directii regionale.