- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Ursus Breweries are un nou vicepresedinte de Resurse Umane

08 Oct, 14:59 • Redactia DailyBusiness
Cristian Popescu (38 ani) este noul vicepresedinte de Resurse Umane al Ursus Breweries, incepand cu luna octombrie 2009, a anuntat joi compania.
Ursus Breweries are un nou vicepresedinte de Resurse Umane

Aceasta pozitie a fost anterior ocupata de Radu Panait, care a preluat functia de HR Business Process Custodian Europe in cadrul biroului SABMiller din Londra.

Cristian Popescu are peste 14 ani de experienta in domeniul resurselor umane. Cea mai mare parte din aceasta perioada a fost petrecuta in compania Procter&Gamble, intre 1995 si 2004.

In cadrul P&G, Cristian Popescu a lucrat in diverse functii de management in domenii precum recrutare, training, servicii pentru angajati si excelenta organizationala. El a fost responsabil pe rand pentru aceste functii in zonele Balcani, Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Pentru o perioada de 2 ani a fost corporate recruiting & training manager, sales & marketing HR manager in cadrul sediilor regionale al P&G din Bruxelles si Geneva.

Anterior alaturarii echipei Ursus Breweries, Popescu a detinut pozitia de vicepresedinte Resurse Umane si Organisation & Staffing leader pe Europa al Genpact, timp de 3 ani. Inainte de aceasta, el a fost pentru o perioada de 2 ani director de Resurse Umane in cadrul Interbrew Romania (actuala InBev).

Cristian detine o diploma de Executive MBA a programului comun al Asebuss Romania cu Universitatea Kennesaw din Atlanta, Georgia, Statele Unite.

In 1995, Cristian a absolvit programul Tempus in limba engleza din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Mecanica. Este trainer calificat in cadrul mai multor programe internationale si a fost, pentru o scurta perioada, lector in cadrul Masteratului de Resurse Umane al Universitatii din Bucuresti.

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Redd’s, Miller, Stejar, Ciucas si Azuga.