- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Ursus Breweries il numeste pe Richard Heerink vicepresedinte Strategy & Insights

26 Jul, 10:28 • Redactia DailyBusiness
Richard Heerink s-a alăturat echipei de conducere a Ursus Breweries în calitate de Vicepreședinte Strategy & Insights.
Ursus Breweries il numeste pe Richard Heerink vicepresedinte Strategy & Insights


Richard este olandez și are peste 15 ani de experiență în industria berii în piețe precum Èšările de Jos, Germania sau Austria, deținând poziții de conducere în departamentele comercial, financiar sau supply chain.

Și-a început cariera în industria berii în 2007, în Èšările de Jos, pentru SAB Miller. Apoi, a fost promovat în funcția de Director Financiar pentru operațiunile din Germania și a preluat treptat funcții de conducere și în zona comercială.

Începând cu 2017, a fost Country Director pentru Germania în cadrul Asahi Europe & International. Din 2020 a condus operațiunile atât în Germania, cât și în Austria, construind echipe de succes, creând o cultură puternică și modelând o strategie de creștere optimă.

În noul său rol, Richard va gestiona proiecte inter-funcționale și va asigura implementarea strategiei și ambițiilor Ursus Breweries.

Numirea lui Richard, considerând experiența sa în industria berii, precum și în cadrul Asahi Europe & International, continuă ambiția companiei de a construi o echipă de conducere diversă și puternică, cu experiențe și expertiză variate și cu același angajament pentru excelența.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.