- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cea mai bună rețetă care te scapă 100% de mahmureală. Ciorbă de fasole cu afumătură, acrită cu zeamă de varză

11 Jan, 19:36 • Bocioacă Bianca
Cea mai bună rețetă anti-mahmureală este foarte sănătoasă, dar și delicioasă. Iată cum se prepară ciorba de fasole cu afumătură acrită cu zeamă de varză.
Cea mai bună rețetă care te scapă 100% de mahmureală. Ciorbă de fasole cu afumătură, acrită cu zeamă de varză

Cea mai delicioasă rețetă anti-mahmureală: ciorbă de fasole cu afumătură acrită cu zeamă de varză, scrie vestea.net. Iată cum se prepară acest fel de mîncare care te scapă de amețeală și grețuri.

Ciorbă antimahmureală cu fasole și afumătură

Ingrediente

  • 300 gr fasole
  • două roșii
  • 200 ml suc de roșii
  • 300 gr afumătură
  • 3 litri de apă
  • sare
  • cimbru
  • o linguriță de busuioc
  • două cepe potrivite
  • un morcov
  • jumătate de păstârnac
  • jumătate de rădăcină de pătrunjel
  • 100 gr țelină
  • ulei
  • verdeuri
  • un ardei kapia
  • foi de dafin
  • 600 ml zeamă de varză

Citește și: Revenirea neașteptată a Coca-Cola care a cucerit România la începutul anilor 2000. Se întoarce pe rafturi!Mod de preparare

Se pune fasolea la fiert in mai multe ape. Afumatura se pune si ea la fiert, separat, taiata bucatele. Cand e gata, scoatem afumatura pe o farfurie si pastram apa in care a fiert.

Dupa ce am strecurat fasolea si de a treia apa, se pune la fiert in apa in care a fiert afumatura, dupa ce aceasta a fost strecurata. Fierbem fasolea pana cand aproape se faramiteaza.

Tocam 1 ceapa, morcovul, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel. Le adaugam in ciorba si lasam sa fiarba la foc mediu, cu capac. Dupa 15 minute, adaugam si ardeiul kapia, tocat.

Facem prajeala cu ceapa ramasa. O tocam, o punem intr-o tigaie cu ulei si o calim la foc mic, sa se inmoaie, adaugam rosiile taiate cuburi si sucul de rosii. Gatim 15 minute, la foc mediu. Adaugam prajeala in ciorba. Mai fierbem inca 10 minute.

La final, punem zeama de varza. Potrivim de gust cu cimbru, sare, busuioc si foaie de dafin.

La final, oprim focul, adaugam verdeturile tocate (marar, leustean, patrunjel) si o crengura de cimbru intreaga, pentru aroma, pe care o scoatem dupa 10 minute.

Citește și: O nouă fraudă online, numită „Schema 1.800”. Românii sunt abordaţi pe WhatsApp şi apo transferă bani în conturi de Revolut străine

Urmărește Daily Business pe Google News