Afacerea pentru care Constantin Enceanu a pus muzica populară pe plan secundar. Amplasată într-o zonă centrală a Craiovei, pizerria a apărut în urma unei propuneri venite din partea fiicei și ginerelui artistului. Spațiul utilizat era inițial închiriat, însă, odată eliberat, familia a văzut oportunitatea de a dezvolta o nouă afacere, având deja un local cunoscut în Filiași.
„Această pizzerie este deschisă într-un spațiu pe care l-am avut închiriat cuiva și, cum expirase contractul, ginerele și fiica mea, cei care de altfel se ocupă și de localul Zanzibar, din Filiași, m-au rugat să facem aici o pizzerie. Am fost de acord, l-au și decorat foarte frumos, cu ajutorul unor specialiști în domeniu. Ei se ocupă mai mult, este o afacere de familie, eu i-am mai ajutat cu bani. Sunt tare mândru de ei, sunt foarte serioși în tot ceea ce fac, s-au ocupat enorm și de promovarea afacerii, dar și de angajați”, a spus Constantin Enceanu, pentru Click!.
La pizzeria lu Constantin Enceanu, a o pizza costă doar 24 de lei, iar cea mai scumpă ajunge la 40 de lei, ceea ce o face accesibilă atât locuitorilor din Craiova, cât și turiștilor. Printre preferințele personale ale artistului se numără Porchetta și Quattro Formaggi. „Prețurile pornesc de la 24 de lei și sunt unde până spre 40 de lei, depinde cu ce sunt preparate, dar sunt foarte gustoase. Mie cel mai mult îmi plac pizza Porchetta și pizza Quattro formaggi, cu mai multe feluri de brânză”, a declarat Constantin Enceanu.
Citeşte şi: Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza meteo pentru februarie 2025. Cum va fi vremea în București
La rândul său, Cătălin Țociu, fiul celebrului actor de comedie Romică Țociu, patron al unei locații similare în București, le-a oferit bucătarilor din Craiova instruirea necesară și câteva sfaturi esențiale, mai ales că a apărut la „Chefi la Cuțite”.