- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Veste mare pentru gospodine. Lidl tocmai a introdus produsul în ofertă

24 Mar, 15:48 • Stefan Simion
Oferte excelente pentru gospodinele din România. Nemții de la Lidl au scos la ofertă produse electrocasnice, printre care și robotul-gospodar, care face singur curățenie.
Veste mare pentru gospodine. Lidl tocmai a introdus produsul în ofertă

Lidl a anunțat noi oferte. De data aceasta, consultanții magazinului german propun produse din categoria articolelor de curățenie.

Românii se aliniază noilor tendințe în ceea ce privește curățenia. Săptămâna viitoare, Lidl scoate la vânzare un aspirator robot cu funcție de spălare. Dispozitivul marca SilverCrest poate fi controlat din butoanele de pe robot, dar și din telecomanda dedicată.

Aspiratorul dispune de două perii laterale, zece senzori împotriva șocurilor și trei senzori care previn căderea.

Aparatul modern oferă șase moduri de curățare:

Auto – curățare în mod aleatoriu;

Spot – curățare în formă spiralată cu putere de aspirare maximă;

Colțuri – curățare de-a lungul laturilor încăperii;

Max – curățare cu putere de aspirare maximă;

Programare – curățare cu timp de pornire prestabilit;

Mod de ștergere – curățare umedă cu lavetă din microfibră.

 

Vești bune pentru gospodine. Care sunt caracteristicile aspiratorului de la Lidl

 

Recipientul pentru praf are un volum de 300 ml, precum și rezervorul pentru apă. Producătorul promite o autonomie de 90 de minute. Puterea de aspirare poate ajunge la 1,2 kilopascali (kPa), în modurile Spot și Max, iar zgomotul produs este de 65 – 70 dB.

Robotul are dimensiunile 30 x 7,5 cm și o greutate de 2,86 kg. Aparatul de curățenie este compatibil cu orice suprafețe și covoare cu peri scurți. În pachet sunt incluse două perii laterale și un filtru de rezervă. Aspiratorul robot va ajunge joi, 30 martie, în magazinele Lidl, la prețul de 699 de lei.

Cu ajutorul aparatului-minune, gospodinele vor petrece mai puțin timp cu treburile casnice. Vor putea profita de timpul liber prin lectură sau plimbări în aer liber.

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult