Finante-Banci

ALD Automotive vrea sa vanda peste 4.000 de vehiculele uzate in urmatorii 3 ani

11 May, 13:13 • Redactia DailyBusiness
ALD Automotive, companie de leasing operational full service si fleet management, a lansat, marti, ALD Carmarket, brandul sau destinat promovarii si vanzarii vehiculelor rulate, prin care vrea sa vanda peste 4.000 de masini in urmatorii 3 ani, au anuntat oficialii companiei.
ALD Automotive vrea sa vanda peste 4.000 de vehiculele uzate in urmatorii 3 ani

Pentru acest an, oficialii companiei se asteapta sa vanda peste 1.000 masini uzate prin ALD Carmarket.

Primul dintre instrumentele lansate sub brandul ALD Carmarket este o platforma online dedicata vanzarii autovehiculelor uzate la terminarea contractelor de leasing operational.

Platforma a devenit operationala in luna martie.

Website-ul aldcarmarket.ro se adreseaza dealerilor specializati in vanzarea de autovehicule rulate si conducatorilor vehiculelor ALD Automotive.

Astfel, utilizatorii inregistrati pe platforma pot gasi lista tuturor autovehiculelor uzate ale ALD Automotive disponibile pentru vanzare impreuna cu informatii detaliate despre numarul de kilometri parcursi si starea tehnica a acestora, atestate de un evaluator independent.

Masinile pot fi achizitionate prin participarea la licitatii inchise, utilizatorii fiind informati automat prin email despre rezultatele licitatiilor la care au ofertat si despre licitatiile noi lansate pe platforma.

„Estimam sa vindem mai mult de 4 000 de vehicule uzate in urmatorii 3 ani”, a declarat Vincent Kneppert, director general al ALD Automotive.

La sfarsitul lunii aprilie 2010, compania gestiona o flota de 5.860 de autovehicule pentru peste 220 clienti si estimeaza ca va ajunge la o flota de 6.400 de autovehicule gestionate la finalul acestui an.

Operationala din 2005, ALD Automotive, detinuta de Grupului Societe Generale, ofera leasing operational full service pentru flote de autovehicule.

Leasing-ul operational full service include, pe langa finantarea autovehiculelor, si o gama completa de servicii conexe pentru o administrare eficienta a flotei: livrare si inmatriculare, asigurari, mentenanta, management al anvelopelor, asistenta pentru vehicul si sofer, autovehicul de inlocuire si management al combustibilului.