- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Emporiki a lansat un cont de economii in lei cu dobanda de 12% pe an

28 Jan, 13:16 • Redactia DailyBusiness
Emporiki Bank a lansat in ianuarie un cont de economii pentru persoane fizice si persoane fizice autorizate, Flexiconomic, cu dobanda de pana la 12% pe an, neconditionat de o suma minima obligatorie, a anuntat miercuri banca.
Emporiki a lansat un cont de economii in lei cu dobanda de 12% pe an

Spre deosebire de depozitele la termen, contul de economii ofera posibilitatea de a depune sau retrage numerar in orice moment, la retragerea banilor beneficiarii primind in contul curent dobanda acumulata pana la acea data.

Banca nu percepe comision de constituire, administrare sau de inchidere a contului. De asemenea, nu este perceput nici comision de transfer intre contul de economii si contul curent la Emporiki Bank.

Conform comunicatului, dobanda contului de economii Flexiconomic este variabila si se calculeaza la soldul zilnic, de la sfarsitul fiecarei zile, pe transe valorice.

Emporiki Bank este prezenta pe piata locala din 1996, avand sediul central in Bucuresti si o retea formata din 30 de sucursale. 98,48% din capitalul Emporiki Bank Romania este detinut de grupul financiar elen Emporiki.