- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

GoodBev: 1 mil. euro pentru lansarea sucurilor carbonatate SoLaLa in Romania

30 Sep, 12:06 • Redactia DailyBusiness
GoodBev a anuntat ca investeste 1 mil. euro in lansarea bauturilor racoritoare carbonatate marca SoLaLa in Romania, a anuntat miercuri compania, care a adus, in urma cu 3 luni, al treilea brand de cola din lume, RC Cola, pe piata locala.
GoodBev: 1 mil. euro pentru lansarea sucurilor carbonatate SoLaLa in Romania

Noul brand va concura pe piata locala cu branduri existente deja ca Fanta, Mirinda sau Orangina.

In prezent, piata bauturilor racoritoare „non-cola” este estimata la aproximativ 400 milioane de litri.

„Prin largirea portofoliului de branduri de bauturi racoritoare, GoodBev isi propune ca in 3 ani sa atinga o cota de piata de 10% din segmentul de top al categoriei non-cola”, a declarat Arik Porat, director general GoodBev.

Bauturile racoritoare sub brandul SoLaLa vor putea fi gasite in lanturile mari de magazine de retail precum Auchan, Cora si alte retele la nivel national. Pretul unei sticle de 1,5 litri va ajunge pe raft la 4 lei.

GoodBev este o companie multinationala care are ca principal domeniu de activitate comercializarea de bauturi racoritoare. Principala marca din protofoliu este Royal Crown Cola (RC Cola), lansata pe piata in urma cu cateva luni. Alte branduri dezvoltate in prezent in tara noastra de catre GoodBev energizantul Boost Energy din Marea Britanie si Jaffa Juice.