Finante-Banci

Integra Romania a acordat credite sociale de 1 mil. $

14 Nov, 00:01 • Redactia DailyBusiness
Compania financiara non-bancara Integra Romania a acordat, in perioada 2000-2006, credite in valoare de un milion de dolari (circa 780.000 euro), a declarat John Goodell, reprezentantul Integram, citat de NewsIn.
Integra Romania a acordat credite sociale de 1 mil. $

„Profitul pe care il obtinem in urma creditelor acordate este folosit pentru sustinerea de noi imprumuturi”, a declarat Goodell. El a precizat ca imprumuturile sunt oferite la niveluri diferite de dobanda in functie de mai multi factori.

Integra Romania este o organizatie socio-economica fondata in anul 2000, cu birouri in Oradea si Brasov. Compania face parte dintr-o retea internationala de agentii economice cu sediul in Statele Unite si cu reprezentante in Slovacia, Bulgaria, Rusia si Sebia.

Conform oficialilor companiei, creditele se adreseaza in special persoanelor cu dizabilitati si celor marginalizate.

Compania este actionar majoritar in Integra Romania SRL, o institutie financiara nebancara, care face parte din Coalitia de Microfinantare din Romania.

Integra Romania este de asemenea actionar majoritar in compania Ten Senses, care detine un magazin in Brasov, prin care mici producatori din Romania isi pot prezenta produsele.