- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Investitie de 3 mil. euro in Centrul de Investigatii Imagistice Remedis

16 Apr, 14:54 • Redactia DailyBusiness
Centrul de Investigatii Imagistice Avansate Remedis a fost deschis recent, in incinta Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central "Carol Davila", in urma unei investitii de aproximativ 3 milioane de euro.
Investitie de 3 mil. euro in Centrul de Investigatii Imagistice Remedis

Centrul este o investitie comuna realizata de omul de afaceri roman Octavian Netcu si grupul englez The Gada Group.

Noul centru este specializat exclusiv in diagnostic imagistic si va efectua investigatii de radiologie si medicina nucleara. Investigatiile imagistice avansate se adreseaza in principal pacientilor care sufera de afectiuni cardio-vasculare, neurologice, oncologice si ale sistemului digestiv, respirator si musculo-skeletal. Acestea sunt realizate cu aparate Philips.

The Gada Group Ltd este unul dintre principalii furnizori de echipamente, tehnologii si servicii medicale din Europa, avand sediul la Londra, Marea Britanie si activitati in Italia, Romania si Turcia. Cu un numar de peste 240 de angajati si un venit anual de peste 70 de milioane euro, compania are ca principale zone de activitate: echipamente, dispozitive si servicii pentru cardiologie si radiologie interventionala, chirurgie cardiaca, precum si echipamente si consumabile specializate pentru chirurgie generala, terapie intensiva, dializa, transfuzii si laborator.

Alaturi de Remedis, in Romania, din acelasi grup de firme fac parte companiile Radiusmed si Integrine.

Octavian Netcu a dezvoltat firmele Radiusmed, Integrine si Medical Management Services. Totodata, el detine 5,37% din grupul Gada.