- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Marius Ghenea vrea afaceri de 3 mil. euro la Orbital Solution in 2009

30 Mar, 13:04 • Redactia DailyBusiness
Orbital Solution, companie de distributie a produselor de confort termic si instalatii, fondata in 2007 ca investitie de tip business-angel a omului de afaceri Marius Ghenea (foto), estimeaza o cifra de afaceri de 3 mil. euro pentru acest an.
Marius Ghenea vrea afaceri de 3 mil. euro la Orbital Solution in 2009

Cea mai mare parte a cifrei de afaceri pentru acest an, respectiv 2 mil. euro, va fi obtinuta din distribuirea produsele marca IVAR, conform estimarilor reprezentantilor companiei.

Acestia au anuntat luni semnarea acordului de distributie exclusiva pentru pentru produsele marca IVAR, devenind astfel unic reprezentant in Romania.

„Acest acord reprezinta un pas important in relatia cu IVAR, companie partenera a Orbital Solution inca din 2008. Estimam pentru primul an al acestui contract de distributie o cifra de afaceri de aproximativ 2 mil. euro”, a declarat Marius Ghenea, presedinte Orbital Solution.

Produsele distribuite acopera o gama de articole pentru instalatii sanitare si de incalzire, cum ar fi: capete si supape termostatate, dispozitive de amestecare si de distributie a sistemelor pentru radiatoare, incalzire in pardoseala, prese si fitinguri, precum si o serie de alte produse menite sa simplifice si sa reduca efortul instalarii echipamentelor.

Compania IVAR a fost infiintata in 1985 in Italia si produce articole pentru instalatii sanitare si de incalzire. Compania are sediul central in zona industriala Brescia, avand 8 companii subsidiare in strainatate, in tari ca Marea Britanie, Belgia, SUA, Cehia si o retea de distributie in aproximativ 80 de tari din intreaga lume.

Infiintata in 2007, compania Orbital Solution, cu sediul si centrul logistic in Bucuresti, distribuie in Romania produse de instalatii, confort termic si retele de apa de la producatori internationali cunoscuti, precum companiile italiene MTS/Ariston sau IVAR.