- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Prima zi de inchisoare a lui Bernard Madoff, prizonierul nr. 61727-054

15 Jul, 16:19 • Redactia DailyBusiness
Bernard Madoff (foto), consilierul in investitii condamnat la 150 de ani de inchisoare pentru cea mai mare frauda din istorie, petrece miercuri prima zi de inchisoare, in complexul de inchisori Butner, Carolina de Nord, unde isi va ispasi pedeapsa.
Prima zi de inchisoare a lui Bernard Madoff, prizonierul nr. 61727-054

Acesta a ajuns la inchisoare in jurul orei 11 dimineata. Madoff este prizonierul cu numarul 61727-054.

Complexul Butner, aflat in apropiere de orasul Raleigh, include doua inchisori de securitate medie, o inchisoare de securitate scazuta si o unitate medicala, scrie Wall Street Journal.

Bernard Madoff a fost distribuit uneia din cele doua inchisori cu nivel mediu de securitate din complexul Butner. In complex se afla in total 4.874 de prizonieri, iar inchisoarea careia i-a fost repartizat Bernard Madoff are 725 de prizonieri.

Potrivit informatiilor prezente pe site-ul oficiului penitenciarelor, prizonierii din inchisoarea cu nivel mediu de securitate din Butner au dreptul la 16 puncte de vizita intr-o luna. Vizitele care se deruleaza in cursul saptamanii sunt echivalentul unui punct, in timp ce cele din weeekend echivaleaza cu 4 puncte. Cel mult trei adulti pot participa la o vizita cu detinutul.

Prizonierii care sunt apti de munca deruleaza anumite activitati, timp de 7 ore pe zi.

Inchisoarea de la Butner este considerata una de „prima clasa”, fiind renumita pentru personalul si instalatiile sale medicale.