- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Unicredit: Numarul de tranzactii Internet banking s-a dublat in 2008

26 Jan, 15:01 • Redactia DailyBusiness
Numarul tranzactiilor efectuate anul trecut prin Internet banking de clientii persoane fizice si IMM ai UniCredit Tiriac Bank s-a dublat comparativ cu 2007, ceea ce denota ca operatiunile bancare la distanta sunt tot mai apreciate, a declarat Zoltan Major, vicepresedinte bancii, responsabil de divizia retail.
Unicredit: Numarul de tranzactii Internet banking s-a dublat in 2008

Conform unui comunicat emis luni de banca, UniCredit percepe comisioane cu 50% mai mici pentru operatiunile realizate prin Internet, fata de cele de la casierie.

Recent, banca a lansat o promotie pentru utilizarea serviciilor online banking si business net care se adreseaza persoanelor fizice, respectiv intreprinderilor mici si mijlocii, pentru contractele incheiate pana la data de 31 martie 2009. Insititutia ofera gratuitate la utilizarea dispozitivului digipass, timp de 6 luni.

Digipass-ul este un dispozitiv hardware cu un grad inalt de securitate, utilizat pentru autentificarea utilizatorului aplicatiei de internet banking.

In mod normal, pentru utilizarea acestui instrument, la Unicredit Tiriac se achita o garantie de 20 de euro.

La finalul celor 6 luni, clientul poate opta pentru returnarea dispozitivului de acces la conturile sucursalei emitente si pentru inchiderea contului de online banking sau poate alege sa il utilizeze in continuare, platind garantia, se mentioneaza in comunicatul bancii.