- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

AT&T a terminat deja stocul pentru pre-comenzile iPhone3G S

15 Jun, 10:37 • Redactia DailyBusiness
Operatorul american AT&T, care detine drepturile de vanzare a iPhone 3G, a anuntat retailerii ca nu va livra telefoanele iPhone 3G S in ziua de lansare celor care au facut pre-comanda dupa 13 iunie, stocul disponibil pentru pre-comenzi fiind deja depasit, scrie Apple Insider.
AT&T a terminat deja stocul pentru pre-comenzile iPhone3G S

Comenzile celor care au facut precomanda dupa data de 13 iunie vor fi intarziate intre 7 si 14 zile dupa data oficiala a lansarii. In afara de magazinele Apple si AT&T, magazinele Best Buy si Walmart ar trebui sa aiba iPhone 3G S-ul la vanzare pe data de 19 iunie.

Reprezentantii operatorului se tem insa ca taxele mari de upgradare de la versiunea anterioara de iPhone (3G) la modelul 3G S i-ar putea face pe multi clienti sa nu cumpere acum modelul 3G S, asteptand un eventual viitor model, mai performant.

Utilizatorii iPhone 3G vor plati o taxa de 200 de dolari pentru a isi upgrada telefonul la iPhone 3G S. Telefonul iPhone 3G S va fi lansat pe piata la un pret de 399 de dolari pentru modelul de 16 Gb, si 499 de dolari pentru modelul de 32 Gb.