- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Contracte de peste 150.000 euro pentru Sincron HR, de la intrarea pe piata

25 Mar, 13:47 • sergiu.mircea
Compania romaneasca producatoare de software pentru recrutare Sincron HR a incheiat contracte cu cei 40 de clienti pe care ii are in portofoliu in valoare de peste 150.000 euro, in perioada iulie 2007 - ianuarie 2008, a spus pentru DailyBusiness Mihai Tataru, managing director Sincron HR.
Contracte de peste 150.000 euro pentru Sincron HR, de la intrarea pe piata

Sincron HR este o companie creata in iulie 2007, parte a grupului Senior Group.

Cel mai recent client este compania de recrutare de personal EuroJobs, oficialii companiei neprecizand valoarea contractului dintre cele doua firme.

„Sincron poate fi achizitionat in doua variante, datorita politicii de licentiere. Exista varianta on-demand, ce presupune achizitionarea unui abonament lunar, fara instalarea aplicatiei in sistemul propriu. Practic, odata cu achizitionarea abonamentului, clientul are la dispozitie o solutie de management-ul recrutarii pe care o poate folosi online. Un abonament online, varianta de baza, pentru un utilizator, pleaca de la 60 de euro pe luna. Solutia este achizitionata ca un serviciu online, baza de date fiind proprietatea utilizatorului si fiind gazduita intr-un data center securizat”, a mai spus Tataru.

„Pentru achizitionarea solutiei Sincron in regim de licenta, pachetul de baza de licentiere este de 5 utilizatori si pleaca de la 5.300 euro, acest pret variind in continuare in functie de numarul de utilizatori, si modulele suplimentare sau customizarile dorite de client”, a continuat managing director-ul Sincron HR.

Piata autohtona de solutii software dedicate managementului procesului de recrutare a fost evaluata la 450.000 euro, in 2007, in crestere cu aproximativ 45% fata de 2006.

In 2008, Sincron HR estimeaza o crestere de 50% a pietei pe care activeaza.

Printre clientii SincronHr se numara Rompetrol Group, Dacia Group Renault, Germanos Telecommunications Romania, Servier Romania si IBM Romania.

Printre produsele concurente ale Sincron se numara aplicatia Myrecruiter produsa de compania de IT&C Itex.