- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Flamingo face reduceri la marca LG pentru reciclarea de monitoare si televizoare

02 Apr, 13:57 • Redactia DailyBusiness
Retailerul de IT&C, electronice si electrocasnice Flamingo International a lansat miercuri o campanie de reciclare prin care ofera in magazinele grupului o reducere de 100 lei la achizitionarea oricarui monitor LCD marca LG de 19 sau 22 inci, in schimbul unui monitor sau televizor, functionabil sau nu.
Flamingo face reduceri la marca LG pentru reciclarea de monitoare si televizoare

Campania se desfasoara pana in data de 19 aprilie, in toate magazinele Flanco si Flanco World.

Dupa reducerea de 100 de lei, monitoarele de 19 inci au un pret de 349 lei, iar cele de 22 inci costa 529 lei.

„In ultima perioada, tot mai multe companii s-au implicat in asemenea campanii de buy-back, programele de electrocasnice fiind deja binecunoscute. Acest tip de actiune trebuie privit ca o oportunitate atat pentru companii, care invata astfel sa devina mai deschise fata de nevoile consumatorilor, cat si pentru clienti, care au posibilitatea de a-si inlocui aparatele electronice vechi cu produse moderne”, a declarat Jiri Rizek, director executiv al Flamingo International.

Alti retaileri care au pus la punct strategii similare de vanzare sunt Altex sau Domo.

Intr-un interviu pentru DailyBusiness.ro, Daniel Mitel, COO al LG Romania a subliniat ca va pune accent in viitorul apropiat pe campanii de buy-back pentru stimularea vanzarilor produselor companiei in perioada de criza economica.

Retailerul Flamingo International a inregistrat in 2008 afaceri de 203 mil. euro, in crestere cu aproximativ 16% fata de anul precedent si pierderi de circa 10 mil. euro, dupa profitul net de 0,5 mil. euro din 2008.