Internet/New Media

Google, cel mai ravnit angajator din SUA

09 Jan, 11:57 • Redactia DailyBusiness
Grupul Google a fost desemnat cea mai buna companie pentru care se poate lucra in SUA, in cadrul unui top anual realizat de revista Forbes, care cuprinde cele mai bune 100 de companii din SUA din punct de vedere al conditiilor de munca.
Google, cel mai ravnit angajator din SUA

Compania fondata de Larry Page si Sergey Brin a ajuns la finele lunii septembrie 2006 la un numar de aproape 9.400 de angajati.

Clasarea Google pe primul loc se datoreaza facilitatilor oferite angajatilor, cum ar fi servicii de spalatorie, reparatii auto, dar si piscina, masa, masaj la locul de munca sau servicii medicale, potrivit Fortune.

Pe locurile urmatoare in topul publicat de Forbes s-au clasat companiile Genetech, Wegmans Food Markets, Container Store, Whole Foods Market, Network Appliance, S.C. Johnson & Son, Boston Consulting Group si Methodist Hospital System.

Prima clasata din sectorul financiar este banca de investitii Goldman Sachs, care a ocupat locul 36. Compania rivala Google in ceea ce priveste cautarea pe internet, Yahoo, s-a situat pe locul 44 iar gigantul producator de software Microsoft pe locul 50.

Alte companii cunoscute care se regasesc in top sunt PricewaterhouseCoopers, pe locul 58, Procter& Gamble locul 68, Nike locul 69 si American Express locul 74.