- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Grupul HAT imprumuta 2,5 mil. euro de la ING Bank

24 Nov, 11:27 • Redactia DailyBusiness
HAT Group, distribuitorul telefoanelor mobile Samsung in Romania, va contracta un credit de 2,5 milioane euro de la ING Bank, pentru finantarea capitalului de lucru si pentru rambursarea unui imprumut acordat companiei de HVB Bank Romania, conform datelor publicate in Monitorul Oficial.
Grupul HAT imprumuta 2,5 mil. euro de la ING Bank

Compania va garanta creditul cu 50% din totalul creantelor rezultate din contractele de distributie a produselor de telefonie mobila si accesorii Samsung care au fost si vor fi incheiate de HAT Group cu partenerii, conform NewsIn.

Creditul va fi garantat si cu stocul de telefoane mobile al HAT Group si cu stocurile de antene si receptoare. In plus, se va institui o garantie reala imobiliara asupra tuturor conturilor pe care HAT Group le-a deschis ING Bank.

HAT Group Co. Romania activeaza de peste sase ani in distributia de telefoane mobile in Europa Centrala si de Est. Din februarie 2003, HAT Group Co reprezinta oficial divizia de telefoane mobile Samsung in Romania pentru efectuarea operatiunilor de vanzare distributie si promovare a marcii.

HAT Group a obtinut in 2005 un profit net de 8,9 milioane lei (2,46 milioane euro) la o cifra de afaceri de 123,8 milioane lei (34,2 milioane euro), potrivit datelor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.