Internet/New Media

Investitie de 1,5 mil. euro in trei noi produse Axigen

11 Jan, 08:00 • Redactia DailyBusiness
Compania Axigen, parte a grupului Gecad, pregateste pentru acest an lansarea a trei noi produse care necesita investitii de 1,5 mil. euro in cercetare si dezvoltare, a declarat pentru DailyBusiness Oana Bornaz, directorul general al companiei.
Investitie de 1,5 mil. euro in trei noi produse Axigen

Axigen furnizeaza solutii de tip server de e-mail pentru companii. Cele trei noi produse se numesc Axigen Business Pro, Axigen Enterprise si Axigen ISP Pro si vor fi lansate atat pe piata romaneasca cat si la nivel international.

La un an de la lansare, compania are 50 de parteneri de distributie pe sase continente, conform oficialilor Axigen. „Acum este vremea sa eficientizam aceste parteneriate pentru a trece la o etapa de dezvoltare intensiva”, a spus Bornaz.

Una din tintele companiei este sa atinga un numar total de 2,5 milioane de casute de e-mail gestionate cu solutia Axigen, pana la finalul acestui an.

Conform ultimelor date publicate de companie la finalul anului trecut, solutia Axigen avea circa 500.000 de casute de e-mail in gestiune la acea data. Datorita oportunitatilor legate de aderarea la UE, cresterea business-ului Axigen va avea un ritm mai mare in Europa decat la nivel mondial, a mai spus Bornaz.

Compania are in prezent circa 60 de angajati, tinta in urmatoarea perioada fiind de a mari echipa pana la 70 de persoane.